وبلاگ طوقی

وبلاگ طوقی

وبلاگ طوقی

وبلاگ طوقی

وبلاگ طوقی

بهترین روش خانگی برای درمان حساسیت فصلی و آلرژی

بهترین روش خانگی برای درمان حساسیت فصلی و آلرژی در سایت جسارت

 درمان حساسیت فصلی ، درمان حساسیت فصلی در طب سنتی ، درمان حساسیت فصلی عطسه ،درمان حساسیت فصلی سرفه ، درمان حساسیت فصلی با داروهای گیاهی،درمان حساسیت فصلی در منزل،درمان حساسیت فصلی در طب اسلامی

 درمان حساسیت فصلی ، درمان حساسیت فصلی در طب سنتی ، درمان حساسیت فصلی با داروهای گیاهی،درمان حساسیت فصلی در منزل 

بیماری حساسیت فصلی

حساسیت در زمانی بروز می‌کند که سیستم بدن به‌طور اشتباه در برابر ماده‌ای که به نام آلرژن شناخته می‌شود و چندان خطرناک هم نیست، از خود دفاع می‌کند. در حالت طبیعی سیستم ایمنی بدن در برابر باکتری و ویروس دست به کار می‌شود. در مواردی که آلرژی ایجاد می‌شود، هر زمان که ماده حساسیت‌زا ظاهر شود، سیستم بدن شروع به کار و جنگ می‌کند. در برخی موارد این ماده حساسیت‌زا می‌تواند دانه گرده و قارچ باشد. درست در همین نقطه است که درمان سرفه آلرژیک، درمان آلرژی بینی و به‌طور کلی درمان کیپ شدن بینی و دیگر علائم به یک دغدغه تبدیل می‌گردد.حساسیت‌ فصلی در طول فصل زمستان شیوع کمتری دارد، اما این امکان هم وجود دارد که در تمام طول سال علائم آن وجود داشته باشد. گیاهان مختلف، گرده‌هایشان را در زمان‌های گوناگونی از سال پراکنده می‌کنند. شاید شما بیشتر از یک فصل، دچار حساسیت شوید که بستگی به محل زندگی و عامل حساسیت‌تان خواهد داشت. شاید هم به آلرژن‌های داخل خانه واکنش نشان دهید، مانند کَپَک یا پر و موی حیوانات خانگی. در این مطلب از سایت جسارت به درمان حساسیت فصلی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

علائم و علت حساسیت فصلی

طیف علائم حساسیت‌‌های فصلی، از خفیف تا شدید است که متداول‌ترین‌شان شامل موارد زیر می‌باشد:عطسهآب‌ریزش یا گرفتگی بینیآب‌ریزش یا خارش چشمالتهاب سینوس‌ها، گلو و یا کانال‌های گوشگرفتگی گوشترشحات پشت بینیعلائمی که کمتر شایع هستند شامل موارد زیر می‌شود:سردردتنگی نفسخس خس سینهسرفهبسیاری از افرادی که دچار تب یونجه یا حساسیت هستند، آسم هم دارند. اگر شما هم مبتلا به هر دوی ابن موارد هستید، آلرژن‌های فصلی شما ممکن است موجب حمله‌ی آسم بشود. نام تب یونجه از آنجا گرفته شده است که بسیاری از افراد در زمان تاریخی برداشت یونجه یعنی در ماه‌های فصل تابستان علائم حساسیت را دارند. وقتی سیستم ایمنی بدن‌تان، مواد موجود در هوا را که معمولا بی‌خطر هستند، خطرناک تشخیص می‌دهد، تب یونجه روی خواهد داد و با ترشح هیستامین و مواد شیمیایی دیگر در جریان خون، به این مواد بی‌ضرر واکنش نشان می‌دهد. این مواد شمیایی، علائم یک واکنش آلرژیک را ایجاد می‌کنند. عوامل ایجادکننده‌ی تب یونجه در فصول مختلف سال با هم فرق می‌کنند.

درمان حساسیت فصلی با روغن بنفشه

درمانگران طب سنتی برای درمان عطسه های ناشی از آلرژی و حساسیت فصلی، استفاده از روغن بنفشه و بادام را به بیماران شان توصیه می کنند. این درمانگران به بیماران شان که از دست عطسه های بی وقفه کلافه می شوند توصیه می کنند روزی 2بار، یک قطره از روغن بنفشه را درون حفره های بینی خود بچکانند. علاوه براین با استفاده از همین روغن، پیشانی خود را نیز ماساژ دهند. این کار موجب می شود از شدت عطسه ها کم شده و در مواردی نیز به طور کامل برطرف شود. در کنار استفاده از روغن بنفشه، پرهیز غذایی نیز یکی دیگر از راهکارهای برطرف کردن عطسه های فصلی است. درمانگران به بیماران شان توصیه می کنند از خوردن انواع ادویه، غذاهای سرخ کردنی، شکلات و قهوه در فصل بهار پرهیز کنند و مصرف آن ها را به حداقل برسانند .

درمان خانگی حساسیت فصلی

ویتامین C نوعی آنتی هیستامین، آنتی اکسیدان و آنتی توکسین طبیعی است. با مصرف این ویتامین در کنار عسل خام می توان به راحتی به جنگ زکام بهاره رفت.تعدادی مکمل های دارویی حاوی ویتامین C نیز وجود دارد که می توانید از داروخانه ها خریداری کنید.از خوراکی های حاوی ویتامین C نیز می توان به پرتقال، گریپ فروت، لیموترش، پاپایا، فلفل دلمه ای، بروکلی و دیگر کلم ها (کلم ترش و کیمچی عالی هستند)، توت فرنگی، آناناس، کیوی و طالبی اشاره کرد.

  • ربیع حسنلو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی