روش آماده سازی و دستور تهیه پای کره بادام زمینی بسیار شیک و خوشمزه
روش آماده سازی و دستور تهیه پای کره بادام زمینی بسیار شیک و خوشمزه
طرز تهیه پای کره بادام زمینی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
بادام-زمینی/”>
اگر شما هم نام پای کره بادام زمینی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و دستور تهیه پای کره بادام زمینی بسیار شیک و خوشمزه
مصرف منظم کره بادامزمینی (حداقل 5 قاشق غذاخوری در هفته) میتواند از بروز دیابت نوع 2 در زنان پیشگیری کند.
فیبر و منیزیم موجود در کره بادامزمینی از جمله دلایل خاصیت ضددیابتی این ماده غذایی هستند.
مواد لازم برای تهیه پای کره بادام زمینی :
بیسکویت :♦: 16 عدد
کره آب شده :♦: 50 گرم
خامه پر چرب :♦: 200 گرم
پودر شکر :♦: 225 گرم
پنیر خامه ای (له شده) :♦: 240 گرم
کره بادام زمینی :♦: 250 گرم
وانیل :♦: 1 قاشق چای خوری
روش آماده سازی و دستور تهیه پای کره بادام زمینی بسیار شیک و خوشمزه
می توانید به جای استفاده از بیسکویت ساده از بیسکویت کرم دار کاکائویی استفاده کنید تا طعم دسر خوشمزه تر شود.
طرز تهیه پای کره بادام زمینی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پای کره بادام زمینی ابتدا
بیسکویت ها را در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید.
سپس کره آب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید.بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.
خامه را بزنید تا فرم بگیرد. حالا کره بادام زمینی را به خامه اضافه کنید.
پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
روش آماده سازی و دستور تهیه پای کره بادام زمینی بسیار شیک و خوشمزه
در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.
روش آماده سازی و دستور تهیه پای کره بادام زمینی بسیار شیک و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۶