خواص و مضرات نارنج و لاغری در طب سنتی و نوین
همه چیز در مورد نارنج و لاغری و خواص آب نارنج در سایت جسارت
نارنج و لاغری,آب نارنج و لاغری,نارنج لاغری,بهار نارنج و لاغری,خواص نارنج و لاغری,عرق بهار نارنج و لاغری,آب نارنج برای لاغری,آب نارنج لاغری,نارنج برای لاغری,بهار نارنج
لاغری,نارنج باعث لاغری میشود,نارنج برای لاغری خوب است,نارنج برای لاغری
خوبه,خواص لاغری نارنج,خواص نارنج برای لاغری,خواص نارنج در لاغری
در این مطلب از سایت جسارت به همه چیز در مورد نارنج و لاغری و خواص آب نارنج می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.امروزه یکی از بزرگترین معضلات جامعه بشری چاقی است و همواره افراد چاق دنبال راهی برای لاغری هستند.نارنج، میوه ای از گروه مرکبات است. آب نارنج ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین C
است. این میوه که در کشور ما به فراوانی تولید میشود و محصولات جانبی
متعددی نیز دارد. نارنج میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و
خوشبوتر از برگهای درخت لیمو. شکوفههای آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج
نامیده میشود. در بعضی مناطق در تمام فصول سال میتوان میوه نارنج را
برروی درخت دید. در حالیکه هنوز میوه سال گذشته بر درخت است میوههای جدید
هم در حال رسیدن هستند. قسمتهای مختلف این میوه دارای خواص گوناگونی است که
با خواندن این مطلب به اطلاعات جامعی در مورد این میوه می رسید
خواص و مضرات نارنج و لاغری در طب سنتی و نوین
از آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود و در صنعت عطرسازی و شامپو سازی هم کاربرد دارد.این میوه به لاغری کمک می کند و خوردن آن در چای و همراه با کباب رواج دارد.پوست نارنج دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی بوده و برای درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد.نارنج و پوست نارنج دارای خواص ضد قارچی بوده و برای درمان قارچ پای ورزشکاران مفید می باشد.
• نارنج اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.• برای درمان گلودرد و فشار خون بایستی نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل نمایید.• برای سردردی که در اثر زیادی صفرا باشد می توان از شربت نارنج استفاده کرد.• کسانی که قند خون
دارند نارنج را به عنوان چاشنی در تمام برنامههای غذایی خود قرار دهند.•
نارنج برای بیماران قلبی مفید است و فشار را نیز پایین می آورد.• کسانی که
دچار تورم گلو و حلق شدهاند آب نارنج را غرغره کنند.• از آب نارنج برای
خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود و در صنعت عطرسازی و شامپو سازی
هم کاربرد دارد.• از بین ترش مزه ها، نارنج کمترین ضرر را به عصبها
میرساند.
این
میوه از گروه مرکبات است. آب نارنج ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین C است و
بار بسیار یاز غذاها می تواند یک چاشنی باشد.این میوه از جمله میوه هایی
است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است.
خواص و مضرات نارنج و لاغری در طب سنتی و نوین
نارنج
میوهای که در ایران به فراوانی تولید میشود و محصولات جانبی متعددی نیز
دارد. نارنج میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و خوشبوتر از
برگهای درخت لیمو. شکوفههای آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج نامیده
میشود.نارنج میوه هضم غذا را آسان تر می کند.– خوردن آن با شکر در رفع یبوست بسیارموثر است.– برای درمان گلودرد و درمان سرفه
و فشار خون بایستی نصف لیوان آب آن را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد
از غذا بخورید.– اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.– ضماد پخته این میوه
که پوست و هسته هم داشته باشد، برای جرب، خارش، جوش هاى پوستی و نرم کردن
پوست بدن و موى سر موثر است.
خواص و مضرات نارنج و لاغری در طب سنتی و نوین
در بعضی مناطق در تمام فصول سال میتوان میوه نارنج را برروی درخت دید. در
حالیکه هنوز میوه سال گذشته بر درخت است میوههای جدید هم در حال رسیدن
هستند. شکوفه نارنج (بهار نارنج) طبیعت(مزاج) = گرم و خشک، بوییدن آن شادی آور، تقویت کننده مغز و از بین برنده آبریزش بینی (زکام) است
•
نارنج نرم کننده پوست و مو است. اگر نارنج به صورت کامل همراه با پوست و
دانه با حرارت کم همراه با کمی آب پخته شود تا اجزایش از هم جدا شوند و روی
پوست و مو مالیده شود یک نرم کننده بسیار مفید برای پوست و مو و ازبین
برنده خارش است.• نارنج هضم غذا را آسان می کند.• خوردن نارنج با شکر در
رفع یبوست موثر است.
• ضماد پخته میوه نارنج که پوست و هسته هم داشته باشد، برای جرب، خارش، جوش هاى پوستی و نرم کردن پوست بدن و موى سر مفید است.
خواص شکوفه نارنج (بهار نارنج):
•
بوییدن آن شادی آور، تقویت کننده مغز و از بین برنده آبریزش بینی (زکام)
است.• از این شکوفه ها مربای لذیذی تهیه میشود که خواص مفید شکوفه را
دارد. اگر یک قاشق مرباخوری از گل شکوفه خشک نارنج را به یک فنجان آب جوش
اضافه کنید ودرفنجان را ببندید بعد از ۱۰ دقیقه نوشیدنی بسیار خوشبو ونشاط
آوری آماده میشود.• با توجه به نتایج به دست آمده از یک مطالعه، از عرق بهار نارنج می توان به عنوان یک پیش داروی موثر جهت کاهش اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی استفاده کرد.
خواص و مضرات نارنج و لاغری در طب سنتی و نوین
عرقی که از شکوفههای نارنج تهیه میشود عرق بهار نارنج نامیده میشود که طبیعت آن هم گرم و خشک است
• عرق بهار نارنج برای معطر کردن شربت ها استفاده می شود، اعصاب را تقویت و بی خوابی را درمان می کند افرادی که مشکل اختلال خواب
دارند، می توانند پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج با چای مصرف کنند
البته زیاده روى در خوردن و بوییدن آن بى خوابى ایجاد مى نماید.• عرق بهار
نارنج اشتهاآوری قوی است و برای رفع ضعف اعصاب مفید و نشاط آور است و در
تسکین ناراحتی های سینه و تپش قلب مؤثر است.• مربای بهار نارنج مقوی معده و ضد تشنج است.• عرق بهار نارنج دارای طبیعت گرم و مقوی جسم و روح است.• دم کرده بهار نارنج برای رفع سکسکه
به کار میرود.• دم کرده برگ نارنج ضدعفونی کننده، و صفرابر میباشد.•
آروغ و سوزش هاضمه را تسکین مى دهد.• برای دفع سنگ کلیه و مثانه بایستی عرق
بهار نارنج را با ساقه کرفس مخلوط کرده و میل کنید.• بوییدن بهار نارنج برای بهبود سرما خوردگی موثر است.• عرق بهار نارنج برای رفع افسردگی مفید است.
خواص و مضرات نارنج و لاغری در طب سنتی و نوین
پوست
این میوه هم سرشار از خاصیت است. طبیعت (مزاج) پوست نارنج، گرم و خشک است.
بوییدن پوست و برگ نارنج هم نشاط آور است. از خلال پوست نارنج هم میتوان
مانند خلال پوست پرتقال مربا تهیه کرد و هم با خیساندن آن در سرکه، ترشی ساخت
• اگر ۱۰ گرم پوست نارنج خشک شده را بکوبید و با آب بخورید، از استفراغ و تهوع جلوگیرى مى کند و انگل هاى معده و روده را از بین مى برد.• پوست نارنج نشاط آور و تقویت کننده قلب و معده است.• ضماد آن با سرکه روى شقیقه از سردرد جلوگیرى مى نماید.• بوییدن پوست و برگ نارنج هم نشاط آور است.• مربا وترشی پوست نارنج تقویت کننده معدهاست.• به جای نفتالین که بدبوست میتوانید از پوست و شکوفههای خشک نارنج برای جلوگیری از آسیب دیدن لباسها توسط حشرات استفاده کنید.
• پوست نارنج ضد یبوست است و برای افرادی که معده ی آن ها زیاد ترش می
کنند، بهترین دارو است . کسانی که دچار یبوست می باشند باید یک پوست نارنج
تازه را بجوشنانند و اولین آب آنرا دور بریزند زیرا بسیار تلخ می باشد سپس
دوباره مقداری آب اضافه کنند و بیست دقیقه بجوشانند آنگاه آن را از آب
درآورند و خشک کنند و آن را صبح ناشتا میل نمایند. بلافاصله به تخلیه مدفوع
کمک می کند.و یبوست را بر طرف می سازد•
برای از بین بردن انگل روده ، پوست خشک شده نارنج را کوبیده مخلوط با آب
گرم (صبح ناشتا) میل شود. همچنین مربای خلال پوست نارنج ضدانگل است
خواص و مضرات نارنج و لاغری در طب سنتی و نوین
مربا
و ترشی پوست نارنج تقویت کننده معده است. مصرف حدود چهار گرم از پوست خشک
نارنج حالت تهوع و استفراغ را دفع میکند و انگلهای دستگاه گوارش را خارج
میکند
• دم کرده برگ نارنج تشنج را از بین می برد.• برگ نارنج آرام بخش و هضم کننده غذا است.• بی خوابی و میگرن را معالجه می کند.• جوشانده برگ درخت نارنج برای اختلالات کبدی مفید است.• برگ و گل درخت نارنج اختلالات عصبی- تپش قلب – حالت صرع و حمله تشنجی- انژین و انواع بی خوابی را تسکین می دهد و همچنین هضم غذا را آسان می سازد.زیادهروی
در خوردن بهارنارنج بویژه در ناشتا کبد را ضعیف میکند و موجب ضعف معده
میشود. زیاد بوییدن بهارنارنج نیز بیخوابی میآورد و چنانچه عرق آن بیش
از یک سال در شیشه بماند خاصیت خود را از دست داده و زود فاسد شده و کپک
میزند. لذا این عرق در شیشههای مات محفوظ تر میماند.